Waarvoor kan spotrepair gebruikt worden:

Lakschade

Autoschade Remar werkt met een speciale geavanceerde microschadehersteltechniek om kleine schades, niet groter dan een pagina uit een tijdschrift, te herstellen. Met deze techniek kan gericht de plaats van de beschadiging worden behandeld. Een portier of scherm hoeft dus niet volledig opnieuw gespoten te worden. Dat betekent niet aleen een snel herstel, maar dat scheelt ook in de prijs. Het resultaat is verbluffend en overtuigend: geen kras meer te zien!

Bumperschade

Autoschade Remar werkt met een speciale geavanceerde microschadehersteltechniek om kleine schades, niet groter dan een pagina uit een tijdschrift, te herstellen. Met deze techniek kan gericht de plaats van de beschadiging worden behandeld. Een bumper hoeft dus niet volledig opnieuw gespoten te worden. Dat betekent niet aleen een snel herstel, maar dat scheelt ook in de prijs. Het resultaat is verbluffend en overtuigend: geen kras meer te zien!

Parkeerdeukjes

Autoschade Remar werkt met een speciale geavanceerde microschadehersteltechniek om deukjes ter grote van een € 2,- muntstuk, te herstellen. Met deze techniek kan gericht de plaats van de deuk worden behandeld. Geen demontage of overbodig vul en spuitwerk. Dat betekent niet alleen een snel herstel, maar dat scheelt ook in de prijs. Het resultaat is verbluffend en overtuigend: geen deuk meer te zien!